header image

Diensten

Jij hebt een idee om de wereld beter & mooier te maken.

Je voelt dat je dit moet doen. Om een verschil te maken, mensen te helpen. Je weet dat er vraag naar is en je hebt al een interessant netwerk. Het ongekende bereik en de onbegrensde mogelijkheden van het internet, dat was het ontbrekende puzzelstukje.

"Ja, dit zou best wel eens kunnen werken..."

Tijd voor de sprong in het diepe. En daar kom ik om de hoek kijken. Als jouw technische partner ga ik tot het uiterste om jouw idee, ons idee, te realiseren. Samen gaat het ons lukken!

BarbaBytes ontwikkelt en exploiteert websites, webapplicaties & apps. Met een flinke portie idealisme.

Ik doe dat als indie developer zelf in eigen beheer, ideeën en proefballonnetjes in overvloed, maar nog veel liever help ik jou met het realiseren van jouw idee. Dat kan natuurlijk op uur- of projectbasis, maar wat dacht je van een partnerschap? Zijn we allebei enthousiast over het idee en over elkaar, dan neem ik in onze samenwerking het technische deel voor mijn rekening; in het succes delen we samen.

Samenwerken voor een betere wereld, dat klinkt goed toch? Wie zegt dat idealisme en geld verdienen niet samen gaan?

Idealisme en geld verdienen, wil je hier meer over weten? Benieuwd naar het verhaal achter het bedrijf? Ik vertel er graag wat meer over.

Werkterreinen

Bij BarbaBytes kun je terecht voor websites, webapplicaties en apps.

Apps, dat is makkelijk: apps die op je telefoon of tablet draaien. Maar wat is het verschil tussen websites en webapplicaties? Simpel gezegd: denk bij een website primair aan een digitaal uithangbord voor je producten of diensten: je wilt de bezoekers iets vertellen, je wilt het gesprek met ze aangaan en liefst natuurlijk ook dat het klanten worden. Gaat het verder dan dat dan heb je te maken met een webapplicatie. Facebook, Twitter, YouTube zijn voorbeelden van webapplicaties. Een webwinkel, een online boekhoudprogramma, een CRM pakket of een tool om nieuwsbrieven mee te versturen zijn ook webapplicaties.

In de praktijk wil je ongetwijfeld niet het één of het andere: voor jouw gave app of webapplicatie wil je bijvoorbeeld ook een website ter promotie. Of wellicht is je app een vereenvoudigde mobiele versie van je webapplicatie. Kan allemaal.

Websites

Een bedrijfswebsite, een promotionele website voor een product, een informatieve site of een blog. Ongetwijfeld wil je dat je website beheerbaar is, zodat je bijvoorbeeld zelf je teksten kunt aanpassen. BarbaBytes helpt je graag bij het maken van de juiste keuzes.

BarbaBytes neemt momenteel helaas geen opdrachten aan waarbij de website het einddoel is. Wil je een website ter ondersteuning van je webapplicatie of app? Dan is het een ander verhaal.

Webapplicaties

Heb je iets 'spannenders' in gedachten dan een beheerbare website? Zie je die glimlach op mijn gezicht? BarbaBytes denkt heel graag met je mee!

Voor webapplicaties maak ik gebruik van het Laravel PHP framework. The sky is the limit. Niets is te gek, dus kom maar op.

Apps

There's an app for that! Of toch (nog) niet?

Als Apple-enthousiasteling kan ik mijn voorkeur voor Macs, iPhones, iPads, Apple TV en de Apple Watch niet onder stoelen of banken steken. Ik ga dan ook graag aan de slag met de bouw van native apps voor het Apple ecosysteem. Maar geen zorgen, ook voor jouw app in de Google Play Store (Android) ben je bij BarbaBytes aan het juiste adres.

Aanvullende diensten

Bij een website komt zoveel meer kijken dan enkel de techniek. Denk aan het ontwerp, de teksten, etc. Of wellicht heb je vooral behoefte aan technisch advies, iemand die met je meedenkt?

Informeer naar de mogelijkheden, ik help je graag verder.

Genoeg gelezen? Tijd voor een kop koffie! Neem contact op